Amazon îşi aduce asistentul digital în Europa. Cât va costa Amazon Echo

Postat la 16 septembrie 2016 222 afişări

Amazon îşi aduce asistentul digital în Europa. Cât va costa Amazon Echo

Amazon este gata să vândă Amazon Echo, asistentul digital, şi în afara Statelor Unite către pieţele din Marea Britanie şi Germania, informează Bloomberg.

Produsul va fi disponibil în cele două ţări din toamnă şi se va vinde pentru 150 de lire sterline in Regatul Unit şi 180 de euro în Germania. Amazon a debutat boxa vorbitoare încă din 2014 în SUA şi a fost bine primit de public. Amazon Echo răspunde la comenzi, poate reda muzică, comanda obiecte de pe Amazon. Clienţii pot interacţiona cu cilindrul spunând "Alexa" apoi o comandă precum "Cum va fi vremea azi?"

"În urmă cu cinci ani ne-am propus un lucru măreţ: să construim un computer în cloud ce poate fi controlat doar cu vocea. Creierele noastru sunt foarte bune la a înţelege contexte, dar computerele nu", a spus Dave Limp, Vice-preşedinte senior al Amazon pentru dispozitive.

Amazon nu a dezvăluit câte unităţi a vândut până în prezent, dar firma de cercetare Consumer Intelligence Research Partners LLC a estimat că până acum au fost vândute 3 milioane de produse.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.