Afacerea Chelsea: cât obţine Steaua din bilete în urma duelului cu clubul britanic

Autor: Pro Sport Postat la 07 martie 2013 31 afişări

Managerul din Ghencea este convins că niciun alt meci nu a generat un asemenea interes în România şi, deşi roş-albaştrii întâlnesc "Regina Europei" şansele pentru o izbândă sunt importante.

Afacerea Chelsea: cât obţine Steaua din bilete în urma duelului cu clubul britanic

Afacere de peste două milioane de euro pentru Steaua. Cam atât obţine clubul în urma duelului cu Chelsea din vânzarea biletelor şi a drepturilor de televiziune, scrie Pro Sport.

 Steaua Bucureşti a învins Chelsea Londra cu scorul de 1-0

Emulaţia creată în jurul roş-albaştrilor după partida cu Ajax a fost una fantastică, astfel că biletele s-au epuizat în mai puţin de 15 ore. Managerul din Ghencea este convins că niciun alt meci nu a generat un asemenea interes în România şi, deşi roş-albaştrii întâlnesc "Regina Europei" şansele pentru o izbândă sunt importante.

"Steaua - Chelsea a generat cel mai mare interes care a existat în fotbalul romanesc. Niciun meci, de când se joacă fotbal în Romania, de când s-a înfiinţat Federaţia nu a stârnit atât interes. Întâlnim o grupare care a câştigat Uefa Champions League şi are trofeul în vitrină până în vară, trofeul cel mai important din fotbalul mondial. Există şanse de calificare, asta e important. Suntem peste Sparta Praga, noi nu abandonăm lupta.", a spus oficialul din Ghencea, la Dolce Sport. Citiţi mai mult despre afacerea Chelsea pentru Steaua pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
steaua,
chelsea,
bilete
/actualitate/afacerea-chelsea-cat-obtine-steaua-din-bilete-in-urma-duelului-cu-clubul-britanic-10652454
10652454
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.