Aeroportul din Zurich a fost închis parţial în urma unei "ameninţări". Activitatea va reveni la normal marţi

Autor: Anna Primac Postat la 16 decembrie 2014 35 afişări

Activitatea pe aeroportul internaţional din Zurich, închis parţial luni în urma unei "ameninţări", va reveni la normal marţi dimineaţa, după ce alerta emisă anterior a fost ridicată, a anunţat poliţia

"Totul este sub control, activitatea pe aeroport şi traficul aerian vor reveni la normal" marţi, a anunţat purtătorul de cuvânt al poliţiei din candtonul Zurich, Carmen Surber.

Aeroportul din Zurich, cel mai mare din Elveţia, a fost închis parţial luni seara, în urma unei "ameninţări", a anunţat poliţia, în timp ce presa relata despre o alertă cu bombă.

"Aeroportul este vizat de o ameninţare", a declarat Surber.

Poliţia locală a anunţat marţi dimineaţa într-un comunicat că forţele de ordine "au efectuat căutări pentru a se asigura că niciun obiect periculos nu se află în incinta aeroportului".

Ghişeele de check-in 1 şi 2 au fost închise, însă niciun zbor nu a fost anulat. "Aproximativ zece zboruri au avut întârzieri de 5-30 de minute", a precizat poliţia.

Mai multe publicaţii locale au afirmat anterior că este vorba despre o "alertă cu bombă", evocând un "apel anonim" care ar fi alertat autorităţile aeroportuare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ELVEŢIA,
AERIAN,
/actualitate/aeroportul-din-zurich-a-fost-inchis-partial-in-urma-unei-amenintari-activitatea-va-reveni-la-normal-marti-13722838
13722838
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.