AEP: Aproximativ 19 milioane de români, înscrişi în Registrul Electoral până la finele lunii iulie

Postat la 14 august 2018 64 afişări

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a anunţat, marţi, printr-un comunicat de presă, că aproape 19 milioane de cetăţeni cu drept de vot au fost înscrişi în Registrul Electoral până la data de 31 iulie, cu aproape 14.000 mai mulţi comparativ cu luna iunie.

AEP: Aproximativ 19 milioane de români, înscrişi în Registrul Electoral până la finele lunii iulie

"Numărul total de cetăţeni cu drept de vot înscrişi în Registrul electoral la data de 31 iulie 2018 este de 18.917.601, cu 13.701 mai mulţi faţă de ultima informare publică realizată de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) pe această temă, potrivit căreia, la data de 30 iunie 2018 figurau în Registrul electoral 18.903.900 de alegători români. Diferenţele apar ca urmare a operaţiunilor curente efectuate de primari în Registrul electoral aferent unităţilor administrativ-teritoriale conduse de aceştia şi a importului de date de la Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date (DEPABD)", au precizat reprezentanţii AEP, într-un comunicat de presă remis marţi MEDIAFAX.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.