Adrian Solomon nu va merge la manifestaţiile anunţate de PSD pentru sâmbătă: "Şi pe Ceauşescu l-au sfătuit unii să facă miting."

Postat la 04 decembrie 2017 38 afişări

Preşedintele Comisiei de muncă din Cameră, deputatul PSD Adrian Solomon, a precizat, luni, că nu va merge la mitingurile anunţate de partid pentru sâmbătă, împotriva statului paralel şi ilegitim, învocând treburi mai importante, el adăugând: „Şi pe Ceauşescu l-au sfătuit unii să facă miting...”.

Adrian Solomon nu va merge la manifestaţiile anunţate de PSD pentru sâmbătă: "Şi pe Ceauşescu l-au sfătuit unii să facă miting."

Întrebat dacă ar trebui întărite instituţiile statului, Solomon a răspuns: „Eu cred că sunt destul de puternice, numai că trebuie să dorească să fie cu adevărat instituţii ale statului, ăsta care-l slujim noi şi cetăţenii”.

„Statul paralel îl putem defini fiecare cum dorim, dar vedem că sunt instituţii sau persoane care ţin să acţioneze altfel de cum hotărăşte poporul prin votul universal, liber exprimat în timpul alegerilor”, a adăugat Solomon.

Întrebat cine sunt aceste persoane şi împotriva cui vor manifesta social-democraţii sâmbătă, Solomon a răspuns: „Eu nu ies în stradă sâmbătă”.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.