Acum se decide cine va fi propus prim-ministru. Florin Georgescu a refuzat oferta

Postat la 26 iunie 2017 362 afişări

Liviu Dragnea a anunţat înainte de a intra în şedinţa CEx PSD că în momentul de faţă coaliţia de guvernare are 5-6 variante pentru funcţia de premier. Carmen Dan este una dintre acestea. PSD şi ALDE vor decide luni dimineaţa mandatul cu care merg la consultările de la Cotroceni.

Acum se decide cine va fi propus prim-ministru. Florin Georgescu a refuzat oferta

CExN al PSD s-a reunit luni dimineaţă pentru a decide, prin vot, asupra propunerii de premier cu care va merge la consultările de la Cotroceni. Potrivit unor surse, duminică, Florin Georgescu ar fi refuzat oferta liderului PSD, Liviu Dragnea, în acest sens.

Surse din conducerea PSD sun că Dragnea ar fi avut în intenţie, la sfârşitul săptămânii trecute, să meargă în CExN cu două propuneri de premier, cea a prim-viceguvernatorului BNR, Florin Georgescu, şi a liderului grupului PSD din Senat, Mihai Fifor. Dar lucrurile s-au precipitat duminică, în condiţiile în care Georgescu a declinat oferta lui Dragnea.

Vicepreşedintele PSD, Ecaterina Andronescu, a anunţat astfel la Antena 3 că a avut o discuţie cu Florin Georgescu, iar acesta i-a spus că nu-şi doreşte să fie premier, având şi „ceva probleme de sănătate”.

Citeşte continuarea pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.