Acum o lună spăla vase la un fast-food, iar acum prezintă hainele unor creatori precum Calvin Klein şi Marc Jacobs

Postat la 06 octombrie 2017 324 afişări

La jumătatea lunii august, Remington Williams spăla vase la un restaurant Chipotle din oraşul Austin. Un recrutor al unei agenţii a remarcat-o, iar o lună mai târziu tânăra de 19 ani mergea pe podiumul de la New York Fashion Week.

Acum o lună spăla vase la un fast-food, iar acum prezintă hainele unor creatori precum Calvin Klein şi Marc Jacobs

Tanni Foreman lua masa alături de soţ şi fiică atunci când a văzut-o pe Williams; ulterior, a întrebat-o dacă vrea să devină model. "Era îmbrăcată normal, cu salopeta de la Chipotle", a povestit Foreman. "Dar eu îmi dau seama repede de potenţialul cuiva, am văzut pe chipul ei că are tot ce-i trebuie pentru a avea succes."

A doua zi, Williams a venit la sediul agenţiei pentru o şedinţă foto; reacţia din partea designerilor a venit imediat, aceştia spunând că vor să o aibă prezentă la show-urile următoare.

"În mod normal, agenţia are mai mult timp la dispoziţie pentru a pregăti modelele", povesteşte Foreman. "Ea a fost pur şi simplu aruncată în mijlocul nebuniei."

De când a început să lucreze cu Foreman, tânăra a prezentat haine pentru Calvin Klein şi Marc Jacobs la săptămânile modei de la New York, Londra, Milano şi Paris.

Remington Williams pare să se descurce cu ritmul nebunesc în care se desfăşoară lucrurile: a postat recent câteva poze cu ea în faţa turnului Eiffel, notând că "Paris e cel mai frumos loc pe care l-am vizitat până în prezent. Nu vreau să mai plec niciodată!"

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.