Actriţa care l-a inspirat să scrie "Nu am chef azi" DEZVĂLUIE cum a fost cucerită de Tudor Chirilă

Postat la 06 octombrie 2017 1530 afişări

Dorina Chiriac (44 de ani), prima iubită a lui Tudor Chirilă şi femeia care l-a făcut să scrie piesa ”Nu am chef azi”, ajunsă un hit al anilor ’90, a făcut câteva dezvăluiri emoţionante despre bărbatul cu care a format un cuplu timp de şapte ani.

Actriţa care l-a inspirat să scrie "Nu am chef azi" DEZVĂLUIE cum a fost cucerită de Tudor Chirilă

Tânărul Tudor de 19 ani activa ca un rebel fără cauză. Pe mine bărbaţii m-au cucerit cu non-abilităţile lor. În ce-l priveşte pe Tudor pot să spun că m-a atras în momentul în care l-am văzut dansând. Dansa cu o credinţă imensă, cu bucurie, cu exuberanţă, foarte organic, dar, cumva, la ora aia, neterminat în mişcări. În afara faptului că e un artist integru, Tudor Chirilă e un om integru”, a dezvăluit actriţa la Europa FM.

După despărţire, Tudor şi Dorina au rămas în relaţii apropiate. ”Tudor m-a ajutat foarte mult. Acum vorbesc cu această voce şi datorită lui. El m-a văzut pe scenă şi mi-a atras atenţia că s-ar putea să am nişte probleme”, a adăugat Dorina, care a făcut ulterior nişte investigaţii şi a trecut printr-o operaţie la nivelul corzilor vocale.

Până acum, singurele referiri la această relaţie erau dintr-un interviu mai vechi pentru revista Playboy. ”M-am certat cu iubita mea de-atunci - Dorina Chiriac - într-o seară, după care m-am aşezat la masă şi am scris, în 20 de minute, «Nu am chef azi». Prin '96, oamenii o duceau foarte greu în România. Ştiu că există concepţia că oamenii trebuie să stea împreună pentru copiii lor; e o formă de ipocrizie pentru că relaţiile se deteriorează adesea, oamenii se înşală, îşi vorbesc urît, îşi subminează familia”, a mărturisit Tudor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.