Actorul britanic Colin Firth obţine cetăţenia italiană pentru care a aplicat din cauza BREXIT pe care-l consideră un dezastru

Postat la 24 septembrie 2017 721 afişări

Actorul britanic Colin Firth are de acum dublă cetăţenie: britanică şi italiană. Decizia de a aplica pentu cetăţenia italiană a luat-o din cauza votului pro Brexit, scrie Time.

Soţia sa, Livia Giuggioli, italiancă, a aplicat la rândul ei pentru cetăţenie britanică.

Potrivit Associated Press, Firth a spus într-o declaraţie că urmând Brexitului, "cu atâtea incertitudini în jur, ar fi mai bine ca amândoi să avem aceeaşi cetăţenie".

Cei doi copii ai cuplului au deja dubla cetăţenie.

Firth a mai declarat despre Brexit că este un dezastru, potrivit AP.

Ţările din Uniunea Europeana au reguli lejere de călătorie între statele memebre, însă după ce Marea Britnaie va ieşi din UE nu va mai fi atât de simplu ca înainte pentru britanici. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Colin Firth

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.