Actorii Ashton Kutcher şi Mila Kunis au devenit părinţi pentru a doua oară

Postat la 02 decembrie 2016 335 afişări

Actorii Ashton Kutcher şi Mila Kunis au devenit părinţi pentru a doua oară

Actorul Ashton Kutcher a devenit tată pentru a doua oară, după ce Mila Kunis a născut un băiat pe 30 noiembrie, informează revista People.

Cei doi actori s-au căsătorit în iulie anul trecut şi sunt deja părinţii unei fetiţe pe numeWyatt Isabelle, care s-a născut în octombrie 2014.

"Ashton se luminează atunci când vorbim despre Wyatt si cel mic", a declarat o sursă apropiată de Kutcher. "Totul vine natural la el atunci când e vorba de rolul de tată."

De altfel, în octombrie, vedeta din "Bad Moms", în vârstă de 32 de ani, şi-a împărtăşit entuziasmul despre extinderea familiei sale cu o declaraţie pentru Business Insider, "Da! Absolut, sigur".

Cu toate că tranziţia de la un copil la doi pot fi laborioasă pentru unii, Mila Kunis a mărturisit pentru Entertainment Tonight, în luna mai, că stăpâneşte "secretul echilibrului" de a fi "un partener de mare angajament, o soţie minunată şi o femeie pe potrivă".

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.