Acţiunile Facebook au scăzut sub 170 de dolari, pe fondul scandalului cu datele utilizatorilor

Postat la 21 martie 2018 135 afişări

Acţiunile Facebook au scăzut miercuri cu aproape 3% într-o singură zi la Bursa din New York, preţul pe acţiune ajungând sub pragul de 170 de dolari, pe fondul controverselor privind firma de marketing politic care ar fi folosit informaţii a milioane de utilizatori fără acordul lor, arată Bloomberg.

Acţiunile Facebook au scăzut sub 170 de dolari, pe fondul scandalului cu datele utilizatorilor

Înainte de declanşarea scandalului, la începutul acestei săptămâni, cotaţiile acţiunii facebook evoluau la peste 180 de dolari.

„Facebook Inc. se luptă să răspundă cerinţelor din ce în ce mai mari de la Washington pentru a explica modul în care datele personale a milioane de utilizatori ar fi putut fi exploatate de o companie de analize politice, Cambridge Analytica, care l-a ajutat pe Donald Trump să câştige preşedinţia Statelor Unite”, potrivit Bloomberg.

Citeşte mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.