Acţiunea „Demetra”, la o zi după ameninţările lui Dragnea cu demiterea: Inspectorii fiscului şi ai vămii încep verificarea importurilor de legume şi fructe

Postat la 11 aprilie 2019 250 afişări

Inspectorii Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală (DGAF) şi inspectorii Direcţiei Generale a Vămilor (DGV) demarează la nivel naţional acţiunea ”Demetra” în cadrul căreia verifică integral circuitele de comercializare a legumelor şi fructelor.

Acţiunea „Demetra”, la o zi după ameninţările lui Dragnea cu demiterea: Inspectorii fiscului şi ai vămii încep verificarea importurilor de legume şi fructe

Din dispoziţia ministrului Finanţelor Eugen Teodorovici şi a preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală Mihaela Triculescu, inspectorii antifraudă vor controla achiziţiile intracomunitare şi importurile, transporturile care tranzitează punctele de trecere a frontierei şi reţelele de vânzare en-gros şi en-detail ale acestor produse.

 

Pentru prevenirea şi combaterea fraudei fiscale şi vamale, inspectorii antifraudă verifică în detaliu toate etapele ciclului de comercializare a legumelor şi fructelor până la vânzarea către consumatorul final, cu precădere în legătură cu legalitatea achiziţiilor intracomunitare şi importurilor, corectitudinea actelor de provenienţă şi de însoţire a produselor, corespondenţa cu realitatea a facturilor, chitanţelor şi bonurilor fiscale.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
inspectori,
fructe,
legume,
actiune

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.