Acordul post-Brexit Marea Britanie - SUA va fi respins dacă este afectat procesul de pace irlandez

Postat la 14 august 2019 210 afişări

Acordul comercial pe care Administraţia Donald Trump l-ar elabora cu Marea Britanie după Brexit va fi respins de Congres dacă tratatul afectează procesul de pace din Irlanda de Nord, a avertizat miercuri Nancy Pelosi, preşedintele Camerei Reprezentanţilor.

Acordul post-Brexit Marea Britanie - SUA va fi respins dacă este afectat procesul de pace irlandez

"Orice formă va avea acest acord, nu se poate permite ca Brexitul să afecteze Acordul de pace din Vinerea Mare, inclusiv frontiera flexibilă dintre Republica Irlanda şi Irlanda de Nord", provincie britanică, a declarat Nancy Pelosi, citată de agenţia Reuters şi de site-ul Politico.com.

"Dacă Brexit subminează Acordul din Vinerea Mare, nu va fi nicio şansă ca tratatul comercial SUA-Marea Britanie să treacă de Congres", a avertizat Nancy Pelosi, preşedintele Camerei Reprezentanţilor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
acord,
marea britanie,
pace,
proces

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.