Acord de finanţare în valoare de 10 milioane de euro destinat leasingului financiar pentru IMM

Postat la 14 septembrie 2017 385 afişări

Garanti Leasing, parte a Garanti România a încheiat un acord de finanţare în valoare de 10 milioane de euro cu Black Sea Trade and Development Bank (BSTDB). Facilitatea va fi utilizată pentru a sprijini activităţile Garanti Leasing şi va oferi contracte de leasing financiar IMM.

Acord de finanţare în valoare de 10 milioane de euro destinat leasingului financiar pentru IMM

Acesta este al doilea acord încheiat între Garanti Leasing şi BSTDB, care vizează încurajarea şi dezvoltarea IMM-urilor locale. Anterior, cele două instituţii au mai semnat un acord de finanţare, pentru cinci ani, în 2014, în valoare de 7,5 milioane de euro.

În prima jumătate a anului, Garanti Leasing a acordat finanţări noi în valoare de 38 milioane de euro, continuând evoluţia de anul trecut. Distribuţia activelor finanţate, în primele şase luni ale anului, a fost: vehicule (51%), echipamente (20%) şi imobiliare (29%).

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.