Acest băiat din China este dintr-o nouă specie umană. „După ce s-a născut mi s-a spus că ochii lui sunt diferiţi”

Postat la 05 octombrie 2016 39650 afişări

Acest băiat din China este dintr-o nouă specie umană. „După ce s-a născut mi s-a spus că ochii lui sunt diferiţi”

În oraşul Dahua din China trăieşte un copil dintr-o nouă specie umană, cum l-au numit specialiştii. Este vorba despre micuţul Nong Yousui. După ce profesorul lui a vorbit pe internet despre abilitatea neobişnuită a băiatului, un reporter de la o televiziune din Beijing a desis să meargă să-l cunoască pe Nong, însoţit de o echipă de specialişti. Ei au pus la cale un experiment. S-a demonstrat că spusele profesorului erau adevărate.

Află aici de ce acest băiat din China este dintr-o nouă specie umană. „După ce s-a născut mi s-a spus că ochii lui sunt diferiţi”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
baiat,
poveste,
copil,
beijing,
experiment
/actualitate/acest-baiat-din-china-este-dintr-o-noua-specie-umana-dupa-ce-s-a-nascut-mi-s-a-spus-ca-ochii-lui-sunt-diferiti-15760961
15760961
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.