Această companie oferă 10 ani de vacanţă unui client. Ce trebuie să faci pentru a câştiga marele premiu

Postat la 17 mai 2017 536 afişări

Cu ocazia aniversării unui deceniu de existenţă, Vola.ro lansează campania „Vola 10 ani”. Prin intermediul acestei campanii promoţionale, agenţia oferă clienţilor numeroase premii garantate pentru fiecare călătorie cumpărată, inclusiv şansa de a primi 10 ani de vacanţă.

Această companie oferă 10 ani de vacanţă unui client. Ce trebuie să faci pentru a câştiga marele premiu

Campania ”Vola 10 Ani”  se desfăşoară în perioada 15 mai – 30 iunie 2017 şi este deschisă tuturor clienţilor Vola.ro. La campanie se înscrie automat orice persoană care va efectua o achiziţie prin intermediul site-ului www.vola.ro, fie că sunt bilete de avion, city break-uri, vacanţe sau pachete Local Escapes.

Premiile garantate sunt oferite de 8 parteneri diferiţi, iar premiul cel mare constă în 10 ani de vacanţe din partea Vola.ro şi include 10 vouchere a câte 1000 euro fiecare. Fiecare voucher va fi emis anual şi va putea fi utilizat pentru orice achiziţie de pe www.vola.ro (bilete de avion, city break-uri, vacanţe sau pachete local Escapes). Norocosul câştigător va fi ales prin tragere la sorţi.

Vola.ro este prima companie din România care a fost clasată pe primul loc, pentru trei ani consecutivi, în topul Deloitte Technology Fast 50, în Europa Centrală. În 2015, Vola România a avut o cifră de afaceri de aproximativ 42,47 milioane de euro, înregistrând o creştere de 54% faţă de 2014, iar la nivel de grup, cifra de afaceri a fost de 63,25 milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.