ACCIDENT pe aeroportul Los Angeles: Opt răniţi în urma coliziunii dintre un avion de pasageri şi o autoutilitară

Autor: Andrei Ionascu Postat la 21 mai 2017 51 afişări

Un avion de pasageri al unei companii mexicane a intrat în coliziune cu un camion utilitar pe una dintre pistele Aeroportului Internaţional Los Angeles, iar opt persoane au fost rănite, notează site-ul agenţiei Reuters.

Avionul Boeing 737 a suferit avarii serioase la aripa dreaptă, iar camionul utilitar s-a răsturnat pe o parte. Aeronava Aeromexico 642 aterizase la Los Angeles după o cursă din Mexico City şi se îndrepta spre o poartă de sosire.

Nu a existat nicio scurgere de combustibil, iar pasagerii au fost debarcaţi în siguranţă. Cauza accidentului este în curs de investigare.

Şase bărbaţi şi două femei aflate la bordul autoutilitarei au fost transportaţi la un spital pentru tratarea diferitelor leziuni, dar niciunul dintre aceştia nu se află în stare gravă. Potrivit autorităţilor, răniţii au fost stabilizaţi.

Niciuna dintre cele 150 de persoane, pasageri şi echipaj, de la bordul avionului nu a solicitat îngrijiri medicale. Un pasager a raportat probleme fizice după ce a părăsit aeronava.

Aeroportul din Los Angeles este al doilea cel mai aglomerat aeroport din Statele Unite, cu aproape 700.000 de decolări şi aterizări pe an.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
LOS ANGELES,
AEROPORT,
AVION

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.