A vrut să fie cel mai ŞMECHER motociclist din România, dar nu se aştepta la AŞA CEVA! Pedeapsa EXEMPLARĂ primită după ce a bătut un poliţist! S-a întâmplat în cea mai AGLOMERATĂ Piaţă!

Postat la 03 iunie 2018 312 afişări

Un bărbat în vârstă de 38 de ani din Bucureşti, care a intrat fără permisiune în Piaţa Sfatului din Braşov cu motocicleta şi a agresat un poliţist local a fost ARESTAT PREVENTIV, transmite corespondentul MEDIAFAX.

A vrut să fie cel mai ŞMECHER motociclist din România, dar nu se aştepta la AŞA CEVA! Pedeapsa EXEMPLARĂ primită după ce a bătut un poliţist! S-a întâmplat în cea mai AGLOMERATĂ Piaţă!

ncidentul s-a petrecut la ora 19:00, când două motociclete au încercat să intre în Piaţa Sfatului din Braşov. Agentul Poliţiei locale a reuşit să stopeze doar una dintre ele, pe care se afla un cuplu. Celălalt motociclist a intrat în piaţă şi nu s-a oprit decât lângă Biserica Neagră. Poliţistul local i-a cerut să se legitimeze, dar în timp ce începuse să-i completeze procesul verbal de contravenţie, bărbatul l-a lovit CU GENUNCHIUL în zona abdominală. În timpul incidentului, agresorul SE FILMA cu telefonul mobil.

Reprezentanţii IPJ Braşov au declarat că bărbatul, care are 38 de ani, este cercetat pentru ultraj în stare de AREST PREVENTIV.

„Un bărbat de 38 ani, din municipiul Bucureşti, a pătruns fără permisiune sau autorizaţie cu motocicleta în Piaţa Sfatului din municipiul Braşov. El a agresat fizic poliţistul local, aflat în timpul serviciului, care i-a comunicat că va fi sancţionat contravenţional pentru fapta comisă. Bărbatul care a lovit poliţistul local cu genunchiul a fost reţinut pentru 24 ore, introdus în Arestul IPJ Braşov şi este cercetat în continuare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj”, arată reprezentanţii Poliţiei Braşov.

Cititi mai multe pe www.medaifax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.