A venit era turismului spaţial: Cât costă să zbori în spaţiu cu miliardarul Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume

Autor: Alex Ciutacu Postat la 14 iulie 2018 140 afişări

A venit era turismului spaţial: Cât costă să zbori în spaţiu cu miliardarul Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume

Compania de rachete condusă de Jeff Bezos, fondatorul Amazon şi cel mai bogat om din lume, plănuieşte să taxeze pasagerii cu sume cuprinse între 200.000 şi 300.000 de euro pentru prima călătorie în spaţiu a companiei ce va avea loc anul viitor, potrivit Reuters.

Potenţialii clienţi şi industria aerospaţială au aşteptat nerăbdători să afle preţul biletului pentru călătoria cu Bezos, pentru a afla dacă este accesibil şi dacă poate genera o cerere destul de mare pentru a face profit din turismul spaţial.

Executivii companiei fondată de Bezos în anii 2000 au anunţat la o conferinţă de business luna trecută că plănuiesc să testeze zborurile cu pasageri curând cu nava New Shepard, şi că vor începe să vândă bilete anul viitor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
spatiu,
turism,
costuri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.