A murit unul dintre cei mai influenţi oameni de afaceri din România şi fost patron al echipei de fotbal Rapid Bucureşti

Postat la 23 iulie 2021 705 afişări

A murit unul dintre cei mai influenţi oameni de afaceri din România şi fost patron al echipei de fotbal Rapid Bucureşti

Fathi Taher, unul dintre cei mai influenţi oameni de afaceri din România şi fost patron al echipei de fotbal Rapid Bucureşti, a murit vineri, la vârsta de 73 de ani.

Surse apropiate omul de afaceri au declarat pentru GÂNDUL că Fathi Taher a murit într-un spital din Istanbul. Omul de afaceri fusese diagnosticat cu cancer la colon.

Înmormântarea va avea loc în Iordania, într-un cimitir din Amman.

Aceleaşi surse au mai precizat, pentru GÂNDUL, că multimilionarul Fahti Taher suferea şi de diabet.

Fathi Taher, aflat pe lista celor mai bogate persoane din România

Fathi Taher, aflat pe lista celor mai bogate persoane din România, cu o avere estimată la 300 de milioane euro, a avut afaceri în industrie, turism şi imobiliare, printre care Şcoala Româno-Americană din Pipera, Hotelul Marriott din Capitală, AIG România, fabrica de ciocolată Kandia, fabrica GRIRO şi clubul de fotbal Rapid Bucureşti.

În anul 2008, Fathi Taher a bătut palma cu George Copos pentru 60% din acţiunile Rapidului. După doar câteva luni, însă, Taher şi-a anunţat retragerea, susţinând că a pierdut banii investiţi.

Iniţial, Fathi Taher a fost acţionar minoritar la compania Orizont din Predeal, care deţinea – pe lângă hotelul Orizont din Predeal – şi hotelul Trei Brazi din aceeaşi staţiune.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
fotbal

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.