A murit celebra Gloria Vanderbilt

Postat la 18 iunie 2019 4657 afişări

A murit celebra Gloria Vanderbilt

Gloria Vanderbilt, membră a unei familii americane celebre, un simbol în lumea modei şi mama realizatorului de televiziune de la CNN Anderson Cooper, a murit la vârsta de 95 de ani, din cauza unui cancer la stomac, luni, la New York, potrivit tmz.com.

Gloria Vanderbilt era moştenitoare a unei familii care a făcut avere, printre altele, în industria căilor ferate şi care făcea parte din înalta societate newyorkeză.

Artistă, scriitoare, actriţă, designer de modă - a lansat popularii jeanşi Vanderbilt -, Gloria a fost şi mama vedetei CNN Anderson Cooper, cei doi având o strânsă relaţie.

În anii 1930, Gloria Vanderbilt a fost subiectul unui mediatizat proces de custodie între mama sa, Gloria Morgan Vanderbilt, şi mătuşa paternă, Gertrude Vanderbilt Whitney. Ambele îşi doreau custodia copilului şi controlul asupra averii sale, iar Gloria Morgan Vanderbilt a fost acuzată atunci că nu este un părinte potrivit. Procesul a stat la baza unei cărţi şi a unei miniserii TV, "Little Gloria ... Happy at Last", nominalizată la şase premii Emmy.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
deces,
incetare,
nume,
viata,
gloria bistrita

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.