A întârziat un minut şi a devenit milionară. Cum a câştigat o americancă două milioane de dolari „din greşeală”

Postat la 01 iunie 2021 102 afişări

A întârziat un minut şi a devenit milionară. Cum a câştigat o americancă două milioane de dolari „din greşeală”

O femeie a cumpărat din greşeală un bilet de loterie pentru o altă extragere decât cea la care dorea să participe

În urma extragerii, femeia a câştigat două milioane de dolari

O femeie din Carolina de Nord a cumpărat din greşeală un bilet pentru o extragere viitoare, după ce a ratat limita de cumpărare cu un minut. „Greşeala” s-a dovedit mai mult decât fericită, femeia reuşind să câştige două milioane de dolari în urma extragerii.

Miercuri, Elizabeth Johnson s-a grăbit să cumpere un bilet la Powerball pentru extragerea de seară, după „o zi plină la muncă”. Potrivit Metro, femeia a crezut că şi-a cumpărat biletul la timp, folosind site-ul loteriei, dar de fapt a ratat ora-limită şi a cumpărat un tichet pentru tragerea de sâmbătă. O „greşeală” extrem de norocoasă, scrie presa americană. Biletul de trei dolari al femeii a bifat cele cinci numere extrase pentru a câştiga premiul de un milion de dolari. De asemenea, datorită unui bonus care dubla premiul, câştigurile americancei s-au dublat.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
castigare,
greseala

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.