A început simularea pentru programul Startup Nation: Cei interesaţi pot să îşi introducă proiectele ca să vadă ce punctaj obţin. Pe 15 iunie începe introducerea oficială a proiectului

Postat la 09 iunie 2017 198 afişări

Ministerul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii a lansat varianta de simulare a programului Startup Nation, unde cei interesaţi îşi pot introduce proiectele ca să vadă ce punctaj obţin şi ce probleme intervin pe parcurs, astfel încât, până pe 15 iunie să le poată remedia.

A început simularea pentru programul Startup Nation: Cei interesaţi pot să îşi introducă proiectele ca să vadă ce punctaj obţin. Pe 15 iunie începe introducerea oficială a proiectului

Pe 15 iunie dimineaţa începe introducerea oficială a proiectelor, unde statul pune la bătaie 2 miliarde de lei pentru 10.000 de proiecte. Fiecare aplicant poate lua 200.000 de lei (44.000 de euro).

”Am lansat acest program de stimulare pentru a da posibilitatea celor care vor să aplice în programul Startup Nation pentru ca cei interesaţi să vadă cum funcţionează, ce punctaj obţin, astfel încât să mai poată face corecţii. Pe 15 iunie va fi lansarea oficială. Noi am pregătit programul informatic astfel încât să reziste la introducerea a 25.000 de aplicaţii simultan”, a spus Ilan Laufer, secretar de stat la Ministerul IMM-urilor, responsabil pentru acest program, prin care guvernul încearcă să revigoreze întreprinderile mici şi mijlocii.

Citiţi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.