A început cu o afacere la parterul unui bloc şi a ajuns la o reţea cu 12 unităţi şi o cifră de afaceri de 11 milioane de lei

Postat la 06 octombrie 2017 611 afişări

Cristiana Ungureanu, o farmacistă care a înfiinţat în urmă cu 20 de ani Farmacia Forte Vita Farm, o afacere de familie din Piteşti, mizează în continuare pe extindere, după ce a ajuns să controleze 12 unităţi şi vrea să dea afacerea mai departe către fiul său, care a urmat profesia de farmacist.

A început cu o afacere la parterul unui bloc şi a ajuns la o reţea cu 12 unităţi şi o cifră de afaceri de 11 milioane de lei

 

„Băiatul meu a urmat drumul acesta, el este lângă mine în farmacie din clasa întâi, a crescut acolo. A mers la Facultatea de Farmacie şi în 2014 a devenit farmacist. Pentru el am făcut un efort financiar şi am cumpărat licenţe. Într-un singur an am cumpărat licenţe în oraş cu credit de la bancă şi a venit şi el. Este o afacere de familie, am adunat lângă mine per­soanele apro­piate să lucrăm îm­preună“, a spus Cristiana Ungureanu pentru ZF.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.