A fost lansată cea mai lungă tiroliană urbană din lume: zbori pe ea cu 80 km/h

Autor: Florin Casota Postat la 12 decembrie 2017 1042 afişări

XDubai duce conceptul tirolienei la extreme dezvăluind noua XLine. Amplasată în Dubai Marina, noua XLine este cea mai lungă tiroliană din lume, dar şi cea mai abruptă şi rapidă, măsurând lungimea de 1 kilometru, cu o inclinaţie de 16 grade ce oferă o viteză medie de 80 km pe oră.

A fost lansată cea mai lungă tiroliană urbană din lume: zbori pe ea cu 80 km/h

Bazată pe arhetipul celei de dinainte, noua XLine chiar parcurge distanţa, măsurând o lungime dublă şi oferind cuplurilor curajoase şansa de a se bucura de această experienţă împreună - rapid, dar în siguranţă - prin două tiroliene ce merg în paralel. De asemenea, alt aspect nou la această tiroliană îl reprezintă hamurile se tip superman, ce permit celor ce se dau cu tiroliană să îşi canalizeze super-eroul interior, plecând de pe unul din turnurile Amwaj din JBR, la 170 metri înălţime, zburând printre zgârie-nori şi peste apă, jos înspre terasa malului Dubai Marina Mall, aterizând foarte aproape de spectatori.  

Cu două tiroliene ce se deplasează în paralel, XLine poate acomoda 16 persoane per oră, aceştia putând să facă saltul - sau să se dea cu tiroliană - împreună cu un prieten, membru de familia sau coleg

Costul unei călătorii XLine va fi de 650 AED (697 lei) de persoană sau 1200 AED (1287 lei) pentru două persoane, incluzând o filmare personalizată şi fotografii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lansare,
dubai,
marina,
concept,
dezvaluiri,
grade,
viteza

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.