A făcut avere cu sfaturi despre machiaj. Soţul ei şi-a dat demisia ca să lucreze pentru ea

Postat la 21 octombrie 2016 116 afişări

 A făcut avere cu sfaturi despre machiaj. Soţul ei şi-a dat demisia ca să lucreze pentru ea

Huda Kattan este cea mai cunoscută bloggeriţă din Dubai. Tânăra de 32 de ani publică adesea pe reţelele de socializare înregistrări în care oferă diferite sfaturi în make-up, iar acest lucru i-a adus peste 15 milioane de fani, notează Daily Mail.

Huda a devenit atât de cunoscută în ţările arabe şi nu numai, încât acum a ajuns direct pe coperta revistei Harper’s Bazaar Arabia. Ea a povestit jurnaliştilor că şi-a dorit dintotdeauna să devină make-up artist, aşa că a început să poveste înregistrări cu ea pe reţelele de socializare, devenind astfel una dintre cele mai faimoase bloggeriţe. Ea le învaţă pe tinere cum să-şi facă genele mai lungi, conturul buzelor sau cum să se machieze astfel încât să semene cu vedetele preferate.

Cititi mai multe pe www.one.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sfaturi,
machiaj,
avere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.