A creat o companie de 50 de miliarde de dolari, iar astăzi a fost forţat să demisioneze de la conducere

Autor: Florin Casota Postat la 21 iunie 2017 954 afişări

Cofondatorul companiei americane Uber, Travis Kalanick, a demisionat, miercuri, din funcţia de director executiv, în urma unor presiuni din partea acţionarilor.

A creat o companie de 50 de miliarde de dolari, iar astăzi a fost forţat să demisioneze de la conducere

Demisia acestuia vine ca urmare a revizuirii practicilor companiei şi a scandalurilor recente, inclusiv plângeri de hărţuire sexuală. Travis Kalanick va rămâne în consiliul de administraţie al Uber şi susţine că este un moment dificil pentru el, notează go4it.ro

„Iubesc Uber mai mult decât orice în această lume şi, într-un moment dificil al vieţii mele, am acceptat cererea investitorilor de a mă retrage, pentru ca Uber să poată construi fără a fi distrasă de o altă luptă”, a spus Kalanick.

inci mari investitori ai companiei Uber, inclusiv firma de capital Benchmark, au cerut demisia directorului executiv prin intermediul unei scrisori intitulate „Să mergem cu Uber mai departe”.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.