A câştigat două meciuri şi s-a umplut de bani. Câţi bani a obţinut Simona Halep după turneul din Thailanda

Postat la 26 decembrie 2017 776 afişări

Turneul demonstrativ de la World Tennis Thailand Championship nu a însemnat doar o confirmare a valorii sale, ci şi o sumă consistentă în conturile Simonei Halep, scrie Gandul.info

A câştigat două meciuri şi s-a umplut de bani. Câţi bani a obţinut Simona Halep după turneul din Thailanda

Fiecare jucătoare dintre cele patru participante, Simona Halep, Karolina Pliskova, Johanna Konta şi Jelena Ostapenko au primit câte 500.000 de euro pentru participare, iar Halep a primit şi bonus pentru cele două victorii obţinute. Jucătoarea română a plecat acasă cu 700.000 de dolari, potrivit ziare.com.

Simona Halep a învins-o pe Karolina Pliskova, 6-2, 6-3, şi a câştigat turneul demonstrativ de la World Tennis Thailand Championship. Numărul 1 mondial a aflat că are şanse mari de a se impune la Australian Open după ce a câştigat demonstrativul din Thailanda.

Citeşte continuarea pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.