A apărut prima agenţie imobiliară din România care vinde proprietăţi şi în Bitcoin

Autor: Florin Casota Postat la 18 decembrie 2017 179 afişări

Cityland, agenţie imobiliară specializată în tranzacţionarea de proprietăţi în ansambluri rezidenţiale noi, anunţă o premieră pe piaţa imobiliară din România: posibilitatea de a încheia tranzacţii şi în Bitcoin, pe fondul creşterii popularităţii monedei virtuale.

A apărut prima agenţie imobiliară din România care vinde proprietăţi şi în Bitcoin

„Întrucât am observat o creştere a numărului de români activi în piaţa Bitcoin, dintre care majoritatea interesaţi de investiţii imobilare, am decis să le oferim posibilitatea acestora de a-şi compara portofoliul de Bitcoin în raport cu piaţa imobiliară, ba chiar să achiziţioneze proprietăţi direct în moneda virtuală, oferindu-ne, totodată, un avantaj competitiv pe piaţă. Decizia de a implementa plăţile prin criptomenedă a survenit ca urmare a solicitărilor investitorilor străini pe piaţa imobiliară din România, dar avem în vedere utilizarea acesteia şi de către clienţii români”, a declarat Paul Pop, partener Cityland.

Preţurile apartamentelor vor fi exprimate direct în Bitcoin, pe site-ul agenţiei şi vor fi actualizate în timp real. Preţurile în Bitcoin ale proprietăţilor din portofoliul Cityland încep, la momentul acestei ştiri, de la 4bitcoin, echivalentul a cca. 55.0000 euro.

Cityland va acorda această facilitate clienţilor printr-un parteneriat exclusiv cu platforma de schimb pentru Bitcoin www.cryptocoin.pro. Astfel, clienţii care vor achiziţiona proprietăţi în Bitcoin vor beneficia de discounturi semnificative din comisionul de exchange. Cryptocoin.pro este o platformă specializată în schimbul din moneda convenţională în criptomonedă (Bitcoin, Ethereum, Litecoin, IOTA, Bitcoin Cash etc.), care permite tranzacţionarea atât pe telefonul mobil, cât şi pe tabletă/laptop/PC. Firma dezvoltă deja instrumente bancare pentru plăţi în Bitcoin pentru bănci din Elveţia.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.