60 de kilometri noi de AUTOSTRADĂ. Unde va fi construită şi cât costă

Postat la 22 august 2017 231 afişări

Documentaţia pentru proiectarea şi execuţia celor aproximativ 60 de km ai autostrăzii Suplacu de Barcău – Borş a fost transmisă luni către Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), în vederea publicării, valoarea proiectului fiind de peste 215 milioane de euro, fără TVA, potrivit CNAIR.

60 de kilometri noi de AUTOSTRADĂ. Unde va fi construită şi cât costă

Cu o valoare însumată de peste 215 milioane de euro, fără TVA, contractul urmează să prevadă o perioadă de proiectare de 6 luni şi o perioadă de 18 de luni pentru construcţie, precizează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Perioada de garanţie a lucrărilor, prevăzută în documentaţie, este cuprinsă între 5 şi 10 ani, în funcţie de opţiunea ofertanţilor.

Pentru acest proiect, prevăzut în Master Planul General de Transport, ofertele trebuie depuse într-un interval de 3 luni din momentul publicării.

Proiectul este format din trei loturi: Suplacu de Barcău-Chiribiş (26 de km), Chiribiş-Biharia (29 de km) şi Biharia-Borş ( 5 km).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.