34 de mari companii din tehnologie semnează un acord global de combatere a atacurilor cibernetice

Postat la 17 aprilie 2018 52 afişări

34 de companii globale din domeniul tehnologie şi securităţii au semnat marţi Cybersecurity Tech Accord, un acord menit să protejeze clienţii de pretutindeni împotriva atacurilor cibernetice, fie că este vorba de acţiuni ale grupurilor infracţionale sau ale unor state suverane.

34 de mari companii din tehnologie semnează un acord global de combatere a atacurilor cibernetice

Printre cele 34 de companii se află ABB, Arm, Bitdefender, Cisco, Facebook, HP, HPE, Microsoft Corp., Nokia, Oracle şi Trend Micro, operatori de tehnologii care alimentează infrastructura de comunicare şi informare a internetului pe plan mondial.

„Atacurile devastatoare din ultimul an demonstrează că securitatea informatică nu se referă doar la ceea ce poate face o singură companie, ci şi la ceea ce putem face împreună,” a declarat preşedintele Microsoft, Brad Smith. „Acest acord larg al industriei de tehnologie ne va ajuta să adoptăm o direcţie principială către metode mai eficiente de a colabora şi de a proteja clienţii din întreaga lume."

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.