23 dintr-o lovitură: Peste 20 de legi au fost adoptate tacit de Senat

Postat la 04 decembrie 2017 392 afişări

Senatul a adoptat tacit, luni, 23 de proiecte de legi, al căror termen de dezbatere şi vot a expirat pe 27 noiembrie, printre care aprobarea obiectivului de investiţii ”Autostrada Unirii” Iaşi-Tg. Mureş şi susţinerea reîntregirii familiei de români cu ocazia Centenarului Marii Uniri.

23 dintr-o lovitură: Peste 20 de legi au fost adoptate tacit de Senat

Potrivit ordinii de zi, senatorii au constatat adoptarea tacită a 23 de propuneri legislative.

 

Printre acestea se numără o propunere legislativă pentru susţinerea reîntregirii familiei de români cu ocazia Centenarului Marii Uniri. Concret, proiectul iniţiat de parlamentari PNL prevede că, în perioada 26 noiembrie - 9 decembrie 2018, cetăţenii români aflaţi pe teritoriul României beneficiază de o călătorie gratuită, dus-întors, pe calea ferată la clasa a II-a, iar cetăţenii români care se află în afara ţării

beneficiază de o călătorie gratuită, prin compania TAROM, către România şi retur, dar şi pe calea ferată în limita a un drum dus-întors, la clasa economic.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
senat,
legi,
lovitura,
unire,
adoptare,
autostrada,
romani,
obiectiv

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.