13 lucruri pe care nu le ştiai despre filmul "Singur acasă"

Postat la 25 octombrie 2016 743 afişări

13 lucruri pe care nu le ştiai despre filmul "Singur acasă"

Filmul “Singur acasă” este o comedie care, cu siguranţă, nu mai are nevoie de o introducere specială. Şi, niciunul dintre noi nu şi-ar putea imagina Crăciunul fără această poveste hilară a băieţelului inventiv, Kevin, care are de-a face cu cei doi hoţi.

Să nu uităm de faptul că, filmul a intrat în cartea recordurilor pentru cel mai mare hit din toate timpurile. Iată 13 secrete pe care nu le ştiai despre celebrul film.

Iubita lui Buzz (fratele lui Kevin) nu era o fată, ci fiul directorului artistic pe care l-au făcut să arate ca una. Regizorul nu a vrut să supere o adolescentă folosind fotografia acesteia.

 Actorul Joe Pesci (care a jucat rolul lui Harry), de multe ori uita că joacă într-un film care urma să fie vizionat cu familia, folosind de prea multe ori cuvântul “fuck”. Acesta a fost sfătuit să înlocuiască acest cuvânt cu “fridge”, care înseamnă frigider.

 Pentru a face filmul să fie cât mai real, Joe Pesci îşi dorea ca Macaulay Culkin (Kevin) să fie într-adevăr speriat de el aşa că, a încercat ca pe platourile de filmare să-l vadă cât mai rar posibil. Odată, când filmau scena în care cei doi criminali l-au agăţat pe Kevin în cuier, personajul lui Pesci spune “O să-ţi muşc toate degetele”, iar în acel moment, actorul chiar i-a muşcat degetele lui Macaulay, până i-a dat sângele.

Filmul “Angels With Filthy Souls” la care se uita Kevin nu este un film real. Este o scenă dintr-un film cu gangsteri filmat special pentru filmul “Singur Acasă”.

Tarantula care se plimba pe faţa lui Marv era reală însă, pentru a evita să o sperie, actorul Daniel Stern a fost nevoit să mimeze expresia unei persoane care urlă de teroare, iar mai târziu, sunetul a fost înregistrat şi adăugat.

Cititi mai multe pe www.one.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.