105 Cele mai puternice femei din business: Monica Eftimie, chief marketing officer, Sphera Franchise Group

Autor: Andra Stroe Postat la 15 iulie 2020 685 afişări

„Sfatul meu pentru o tânără la început de drum este să aibă încredere în forţele proprii şi să reţină că marile provocări determină caractere puternice şi armonioase. Cred că este foarte important ca tinerele generaţii de femei să conştientizeze că feminitatea nu va fi niciodată demodată, că delicateţea şi diplomaţia, intuiţia tipic feminină şi empatia vor reprezenta întotdeauna atuuri de necontestat şi să fie conştiente de importanţa angrenării într-un proces constant de învăţare şi de adaptare.”

105 Cele mai puternice femei din  business: Monica Eftimie, chief marketing officer, Sphera Franchise Group

Printre realizările sale în cadrul Sphera Franchise Group, Monica Eftimie enumeră acţiunile la nivel de strategie de business, precum lansarea Taco Bell pe piaţa din România şi listarea la Bursa de Valori Bucureşti, creşterea prezenţei companiei în social media, dezvoltarea unor segmente noi de acţiune, în afara sferei de activitate a grupului, cum sunt cel de e-sports şi cel de entertainment, prin asocieri cu diverse festivaluri de muzică, dar şi investiţiile în educaţia consumatorilor, cea mai mare realizare însă, spune ea, fiind faptul că a construit toate aceste lucruri alături de o echipă de „oameni cu iniţiativă, curajoşi şi plini de inspiraţie şi cu un know-how puternic”. Pentru anul în curs şi-a propus să continue investiţiile în tehnologie şi inovaţie, să identifice oportunităţi de a ajunge la noi comunităţi, să dezvolte reţeaua de restaurante dar şi gama de produse pentru toate brandurile din portofoliul companei, atât în România cât şi în afară, precum şi să încerce să digitalizeze unităţile businessului şi să investească în zona de delivery. Monica Eftimie crede că echilibrul între viaţa personală şi profesională reprezintă una dintre cele mai mari provocări ale secolului XXI. „Consider că acest lucru ţine foarte mult de modul de gândire al fiecăruia şi că una nu trebuie să o excludă pe alta. Atunci când cele două componente se contopesc, rezultă o armonie în acţiuni, atât în viaţa personală, cât şi în cea de la birou, care atrage după sine succesul. Nu este greşit nici să îţi doreşti să excelezi într-o privinţă, atât timp cât alegerea făcută îţi aduce împlinire.”

Profilul Monicăi Eftimie a apărut în anuarul 105 CELE MAI PUTERNICE FEMEI DIN BUSINESS.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.