100 TINERI MANAGERI DE TOP 2019 - Ada Bălăiţă, Director executiv Ţiriac Auto Bacău

Autor: Ioana Matei Postat la 30 iulie 2019 367 afişări

„În cadrul echipelor pe care le-am coordonat m-am concentrat pe găsirea şi evidenţierea a ce are fiecare mai bun. astfel am putut deveni mai buni şi mai competitivi.”

100 TINERI MANAGERI DE TOP 2019 - Ada Bălăiţă, Director executiv Ţiriac Auto Bacău

Ada Bălăiţă lucrează de 17 ani în industria auto, dintre care mai bine de trei în cadrul grupului de dealeri şi service Ţiriac Auto. Din rolul de director executiv al punctului de lucru din Bacău, ea coordonează o echipă de 63 de persoane. Reprezentanţa de care este responsabilă asigură atât puncte de vânzare auto, cât şi servicii postvânzare; o altă direcţie de concentrare este şi dezvoltarea unei divizii de autovehicule rulate. „Am încheiat anul 2018 cu un profit de peste 260.000 de euro şi avem ca ţintă pe 2019 să ne menţinem pe un trend crescător”, descrie ea cele mai recente rezultate înregistrate şi planurile de viitor.

Ada Bălăiţă şi-a început cariera din poziţia de vânzător de maşini noi, apoi a ocupat, pe rând, poziţii de manager de vânzări, manager de calitate, manager de service, de unde a evoluat în poziţia curentă.  „Am fost norocoasă să-mi pot construi o traiectorie profesională sănătoasă, cu poziţii diverse,  ce m-au ajutat să înţeleg industria auto şi s-o pot privi din perspective diferite”, spune ea. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.