100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA: Radu Georgescu, Gecad Ventures

Autor: Ioana Matei Postat la 30 noiembrie 2017 193 afişări

Unul dintre cei mai renumiţi antreprenori români din domeniul IT, Radu Georgescu a devenit cunoscut pentru că a făcut afaceri cu Bill Gates într-o perioadă în care România nu prea făcea afaceri în general. El ocupă locul opt în anuarul 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA, ca urmare a voturilor primite din partea reprezentanţilor mediului de afaceri local.

100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA: Radu Georgescu, Gecad Ventures

De-a lungul a 20 de ani, a construit de la zero afaceri ca RAV, Avangate (astăzi 2KCheckout) ePayment (astăzi PayU România) sau Axigen, iar recent a marcat o nouă ieşire, din prima sa iniţiativă antreprenorială, Gecad Net, marcând astfel şi exitul din parcursul său antreprenorial. Acum, a anunţat Radu Georgescu, se va dedica exclusiv investiţiilor.

Gecad Net a fost preluată recent de către Bittnet, lider al pieţei de training IT şi prima companie din domeniu listată la Bursa de Valori Bucureşti. În ultimii ani, Radu Georgescu s-a concentrat tot mai mult pe identificarea, împreună cu echipa Gecad Ventures, a acelor companii inovatoare care au potenţialul de a se remarca în industria tehnologică globală. „Pentru mine, acest ultim exit dintr-un proiect antreprenorial, început acum mai bine de 20 de ani, reprezintă practic un nou început.

Deşi sunt mai mult de patru ani de când activez constant ca investitor, de acum înainte mi-am propus să mă concentrez 100% pe dezvoltarea Gecad Ventures. Îmi doresc să vin în sprijinul acelor antreprenori tineri cu idei care pot revoluţiona piaţa tehnologică. De aceea, în prezent, ne preocupă găsirea şi coagularea cât mai multor resurse pentru asigurarea finanţării acestor companii”, declară Radu Georgescu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ceo,
georgescu,
mai,
afaceri,
antreprenori,
anuar

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.