100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA: Andrei Pitiş, Fitbit

Autor: Ioana Matei Postat la 30 noiembrie 2017 1179 afişări

Andrei Pitiş ocupă locul 25 în ediţia de anul acesta a catalogului 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA, poziţie în urcare faţă de anul anterior.

100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA: Andrei Pitiş, Fitbit

El consideră că reputaţia în business este vitală deopotrivă pentru companii şi pentru managerii care le conduc. „Companiile cu o bună reputaţie sunt acelea cu care îţi doreşti să lucrezi, cu care vrei să te asociezi şi să dezvolţi o relaţie de business stabilă. Un manager cu o reputaţie bună înseamnă un profesionist în care poţi avea încredere.

O astfel de persoană ştie să atragă de partea sa oameni de calitate şi, prin munca depusă, să ofere valoare”, observă el. Consideră că un lider poate avea atât abilităţi înnăscute, cât şi altele formate în timp, prin experienţă şi o continuă specializare în domeniul în care activează. Pentru el însă, una dintre cele mai importante calităţi arătate de un profesionist este onestitatea: „Având o astfel de calitate, cred că un profesionist bun poate deveni şi un lider bun, având posibilitatea de a conduce un proiect, o echipă sau o companie la standarde ridicate”.

Andrei Pitiş este fondatorul start-up-ului Vector Watch, cel mai mare pariu tehnologic şi comercial al unor antreprenori români în industria globală a gadgeturilor purtabile. La începutul acestui an, start-up-ul a fost cumpărat de gigantul Fitbit, care a integrat echipa Vector Watch în cadrul gigantului american, extinzându-şi astfel operaţiunile la Bucureşti. Andrei Pitiş a fost director al companiei de IT Ixia în anii ‘90, iar apoi a devenit antreprenor. Una dintre cele mai recente investiţii ale sale înainte de Vector Watch a fost aplicaţia de administrare online a comenzilor de taxi Clever Taxi.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.