100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA: Andrei Frunză, CEO eJobs Group

Autor: Ioana Matei Postat la 30 noiembrie 2017 187 afişări

„Capacitatea de a cultiva în colegi ideea şi spriritul obiectivului comun, precum şi sentimentul că, doar împreună, o echipă poate atinge un «ceva» extrem de valoros atât pentru toţi, cât şi pentru fiecare”, descrie Andrei Frunză, CEO-ul grupului, principalele calităţi pe care consideră că ar trebui să le deţină un manager.

100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA: Andrei Frunză, CEO eJobs Group

Andrei Frunză ocupă locul 53 în clasamentul celor mai admiraţi CEO de pe piaţa locală.

El conduce din 2012 grupul eJobs, care deţine platforma de recrutare online cu aproape 30.000 de joburi active şi prin care peste 3,5 milioane de profesionişti sunt conectaţi la piaţa muncii. În cadrul grupului lucrează 74 de angajaţi.

Andrei Frunză are o experienţă de peste 15 ani în online. În ultimii ani şi-a dezvoltat cariera în cadrul grupului media Ringier România, unde a ocupat diferite funcţii de conducere, iar în 2012 a preluat operaţiunile platformei de recrutare eJobs, din poziţia de CEO. Printre companiile în care şi-a desfăşurat activitatea se mai numără trustul de media Mediafax Group şi grupul Neogen.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ceo,
mai,
capacitate,
colegi,
detinere,
grup

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.