10 lucruri de ştiut despre Jocurile Olimpice de iarnă de la PyeongChang

Postat la 09 februarie 2018 78 afişări

Au mai rămas câteva ore până la deschiderea oficială a Jocurilor Olimpice de iarnă de la PyeongChang, competiţie ce se desfăşoară sub sloganul ”Olimpiada Împăcării” având în vedere tensiunile politice existente la nivel mondial. Ceremonia de Deschidere este programată vineri, începând cu ora 13:00.

10 lucruri de ştiut despre Jocurile Olimpice de iarnă de la PyeongChang

10 lucruri despre Jocurile Olimpice din Coreea de Sud:

1. PyeongChang a avut trei tentative pentru a aduce Jocurile Olimpice în Coreea de Sud. Candidatura localităţii a fost respinsă în 2003 şi 2007, iar 4 ani mai târziu a obţinut dreptul de organizare fără a mai avea nevoie şi de un tur doi

2. În cadrul programului sunt programate 102 evenimente la 15 discipline.

3. Întrecerile Jocurilor Olimpice sunt găzduite în 12 baze sportive. Locaţiile sunt destul de apropiate, astfel că sportivii vor ajunge din Satul Olimpic şi până la bazele sportive în maximum 30 de minute. Aproximativ 90% din sportivi vor putea să ajungă de la cazări la locurile de competiţii în aproximativ 10 minute.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.