1 euro şi 25 de cenţi, premiul ridicol acordat finalistei unui turneu de tenis. Sportiva a făcut haz de necaz: "Bine că îmi ajunge de o cafea!"

Postat la 24 august 2016 3828 afişări

1 euro şi 25 de cenţi, premiul ridicol acordat finalistei unui turneu de tenis. Sportiva a făcut haz de necaz: "Bine că îmi ajunge de o cafea!"

O situaţie extrem de bizară a avut loc săptămâna trecută la turneul ITF desfăşurat la Sezze (Italia): o finalistă din turneul de dublu a fost recompensată cu uluitorul premiu de 1,25 de euro! Cum s-a ajuns la această sumă infimă? A povestit chiar jucătoarea implicată, căreia nu i-a venit să creadă atunci când organizatorii i-au înmânat cecul.

Carla Touly din Franţa, ocupanta locului 760 în lume, a ajuns în finala turneului de dublu de la Sezze, dotat cu 10.000 de dolari, însă a aflat cu stupoare că va primi doar 1,25 de euro pentru respectiva performanţă! După ce a pierdut meciul jucat în echipă cu italianca Beatrice Lombardo (2-6, 2-6 cu Estelle Cascino/Kyra Shroff), franţuzoaica Touly se aştepta să încaseze un premiu de 245 de euro, aşa cum era stipulat în regulament. Dar socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, mai ales atunci când eşti tânăr şi neliniştit.

Cititi continuarea pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turneu,
premiu,
acordare,
cafea,
ridicol,
tenis,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.